Uporabnost

Moj pametni telefon
je moj ključ

Z Nukijem vam ni treba več nositi ključev s seboj v torbicah ali žepih.  Naj klasični ključ postane zgodovina saj vam Nuki omogoča veliko več!

Omogočite dostop vašim prijateljem in najbližjim

Če imate radi obiske prijateljev in družine, vam bo Nuki koristen pripomoček, ker jim odpre vrata hiše kadarkoli želite  – lahko enkrat, ob določenem času ali vedno, Nuki jih omogoča vstop brez uporabe fizičnega ključa, tudi ko vas ni doma.

Imejte pregled nad tem,
kdo prihaja v vaš dom

Želite vedeti, če so otroci že prišli iz šole ali, če so vrata v hišo zaklenjena. To lahko preprosto preverite preko vašega telefona saj Nuki beleži vse vstope in izstope iz hiše ali stanovanja.

Prihranite čas in naredite nekaj za vas

Ste precej zaposleni tako v službi kot doma? Ni problema! Ne bo vam več potrebno čakati na obrtnika doma, saj mu lahko dodelite začasni vstop ali pa mu kar preko vaše Nuki aplikacije odprete vrata Namesto da zgubljate čas s čakanjem, ta čas lahko porabite za kaj bolj koristnega.

Dovolite dostop osebam,
ki negujejo vaše najbližje

Vaši bližnji potrebujejo posebno oskrbo na domu? Z vgradnjo Nuki ključavnice tudi to ni več problem saj oskrbovanec vrata lahko odpre tudi na daljavo z Nuki obeskom ali preko aplikacije na telefonu in omogoči vstop osebam, ki nudijo pomoč.

Preprosta uporaza za
večje število obiskovalcev

Imate športni klub ali fitnes center, mogoče stanovanje oddajate preko Airbn2? Ne veste kdo vse ima ključ in kdo lahko vstopi? Nuki vam omogoči preprost in poceni način dostopa za vaše člane, goste in sodelavce. Ko niste tam, lahko pogledate, če so vrata zaklenjena in imate popolno kontrolo nad prihodi in odhodi ostalih uporabnikov.