Nameščanje na vrata

europrofil-doppelzylinder

Euro Profil dvojni cilinder

z varnostno funkcijo

beschlag

Door fitting

shield or rosette fitting

knauf-druecker

Bunka ali Kljuka

Nuki can pull the latch

mehrfachverriegelung

Večtočkovna ključavnica

Nuki deluje

vertikaler-schluesselkanal

Vertical key channel

Nuki deluje

schweizer-rundprofilzylinder

Švicarski okrogli cilinder

Trenutno ni mogoče

uk-oval-cylinder

UK Ovalni Cilinder

Ne deluje

dead-bolt

Ameriška Dead Bolt

ne deluje

knaufzylinder

Knob cylinder

Nuki ne deluje z bunko na notranji strani

zusatzverriegelung

Additional security lock

Ne deluje

panikschloss

Automatically locking lock

Ne deluje

Evro profil z vgrajeno sklopko (varnostna funkcija)

Uporabo Nuki pametne ključavnice priporočamo na vgradnjo cilindra, ki ima sklopko, ki omogoča odklepanje tudi v primeru, ko je ključ z notranje strani že v cilindru. Proizvajalci cilindrov to funkcijo imenujejo na različne načine, bistvo pa je, da vedno lahko vrata odklenete tudi, če se ključ z ene strani ključavnice že nahaja v cilindru.

Če imate vgrajen cilinder z sklopko, menjava ni potrebna, v nasprotnem primeru priporočamo tudi zamenjavo cilindra. V tem primeru vaš klasični ključ še vedno uporabite za odklepanje, če pride do težav z obratovanjem Nuki ključavnice. Če uporabljate Nuki pametno ključavnico na cilindru brez funkcije za nujne primere (sklopke)pomeni, da vrat z zunanje strani s klasičnim ključem ne morete več odkleniti ali zakleniti.

SAMO ZA NOTRANJO UPORABO

Nuki ključavnica je narejena izključno za notranjo uporabo. Ključavnica deluje pri temperaturi od 10°C do 40 °C. ključavnice ne smete namestiti na zunanjo stran vrat, saj ni vodoodporna in se jo lahko preprosto odstrani.

MONTAŽA VRAT: BUNKA ALI KLJUKA

Nuki pametna ključavnica potegne zapah in je zato primerna za vrata z bunko, kot tudi za vrata s kljuko.  Na aplikaciji lahko nastavite, ali naj Nuki vaša vrata le odkleni, ali pa tudi potegne zapah in vrata tudi odpahne.

Med namestitvijo Nuki ključavnice lahko izberete tip kljuke. To lahko storite tudi kasneje preko aplikacije. Izberite obstoječi tip kljuke med samo namestitvijo Nuki ključavnice.