Delovanje

Najboljša ključavnica
sploh ni ključavnica

Nuki pametna ključavnica
preko motornega pogona obrne ključ na notranji strani vaših vrat kadarkoli želite. To se lahko naredite tudi ročno, z Nuki obeskom ali Nuki aplikacijo za pametnem telefonu.

Nuki vmesnik
Vam dovoljuje, da preko spleta dostopate do vaše Nuki pametne ključavnice , kar odpira veliko novih možnosti.

Sestava in namestitev

Nuki pametna ključavnica je nameščena na cilindru na notranji strani vaših vrat.  Nuki ključavnico lahko pritrdite na dva načina na obstoječi cilinder. Osnovna plošča ključavnice je  lahko pritrjena na cilinder ali prilepljena neposredno na vrata. Več informacij o namestitvi lahko najdete tukaj. Za daljinski nadzor ključavnice je v bližnjo vtičnico potrebno namestiti WiFi Nuki vmesnik. Razdalja med vmesnikom in Nuki ključavnico mora biti manj kot 5m.

NUKI aplikacija

 • ZAKLENI & ODKLENI
  Zaklenite ali odklenite svoja vrata z enim klikom – ali na vašem pametnem telefonu ali pa preko pametne ure.
 • AVTOMATIČNO ODKLEPANJE
  Z vklopljenim avtomatičnim odklepanjem Nuki prepozna vaš telefon brez da bi se ga vi dotaknili in odkleni vrata avtomatično, ko pridete domov.
 • ZAKLENI IN POJDI
  Če bi radi, da se vaša vrata zaklenejo  par sekund po tem, ko odidete, vklopite funkcijo Zakleni in pojdi. Ta je v aplikaciji na vašem pametnem telefonu ali na gumbu »Pametno zaklepanje«.
 • NADZOR DOSTOPA
  Upravljajte dostop do doma za vašo družino, prijatelje ali varuške – na stalni, ponavljajoči se ali enkratni osnovi.
 • DNEVNIK AKTIVNOSTI
  Če omogočite Nukijev dnevnik dejavnosti, vam aplikacija pokaže celotno listo tega, kdo in kdaj  je vrata odklenil in zaklenil.
 • POVEZOVANJE S PAMETNO URO
  Nuki aplikacije so dostopne tudi za Apple Watch ter za Android Smartwatch. Odklenite in zaklenite vaša vrata direktno iz vašega zapestja.

Varnost

 • SKRIT V VAŠIH VRATIH
  Nuki vam nudi največje udobje, brez da bi s tem ograzil varnost vaših vrat
  Nuki je nameščen le na notranjo stran vaših vrat in popolnoma neviden od zunaj.
 • PREKLIC DOVOLJENJA ZA DOSTOP
  Če se vaš telefon izgubi, preprosto dezaktivirajte dovoljenje za dostop. Nadležna menjavava in izdelava ključev je postala zgodovina.
 • POTRJENO S STRANI STROKOVNJAKOV
  Zavarovalnice, ki skrbijo za zavarovanje vašega premoženja potrjujejo, da se z vgradnjo Nuki ključavnice stopnja ogroženosti ne poveča v primerjavi s klasično obliko zaklepanja!
 • VISOKA STOPNJA KODIRANJA
  Nuki ključavnica za svoje delovanje uporablja visoko stopnjo šifriranja, ki zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti.

Samodejno odklepanje brez uporabe rok

Funkcija samodejnega odklepanja vam omogoča, da Nuki prepozna vaš telefon, ko ste v neposredni bližini vrat in samodejno odkleni vrata in omogoči enostaven vstop brez odlaganja špecerije, ki jo morda nosite s seboj.

Zakleni in pojdi

»Zakleni in pojdi« možnost vam ponuja zelo priročen način, da se pri odhodu izognete ročnemu zaklepanju vrat. Da odklenite ali zaklenete vrata z notranje strani, pritisnite  osrednji gumb na Nuki ključavnici. Če gumb pritisnete dvakrat, bo Nuki bo samodejno zaklenil vrata 20 sekund po tem, ko odidete.

IFTTT + NUKI

Z Nukijem lahko povežete vašo pametno ključavnico z aplikacijami, ki jih uporabljate vsak dan, kot so Facebook, Twitter, Philips Hue in Fitbit. Odklenite ali zaklenite vaša vhodna vrata ob določenem času, lahko samodejno ugasnite luči, ko odidete iz hiše.